Αξιολόγηση Υπηρεσιών μέσω Email

 Η iBS θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες της αλλά και να καταφέρει να βελτιώσει τις υπηρεσίες της προς αυτους αποφάσισε την αποστολή email αξιολόγησης στο τέλος του ετους 2023.

Η αξιολόγηση στάλθηκε άμεσα στο inbox του παραλήπτη μέσω Email, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στη διαδικασία. Αποτελούταν από δύο συνολικά ερωτήσεις, δίνοντας τη δυνατότητα της έκφρασης των απόψεών του πελάτη με συνοπτικό τρόπο.

Επιπλέον, τα αποτελέσματα της αξιολόγησης ήταν προσβάσιμα για τον αποστολέα και για τον παραλήπτη του email, επιτρέποντας την άμεση ανταλλαγή απόψεων και βελτιώσεων.

Επιδιώκουμε την απόλυτη συμμετοχή και διαφάνεια σε κάθε αξιολόγηση. Εμπλακείτε, εκφράστε τη γνώμη σας, και παρακολουθήστε την εξέλιξη σε πραγματικό χρόνο!

ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ;

 

  • Άνοιξε το Email αξιολόγησης
  • Ψήφισε από Υπολογιστή κινητό ή Τάμπλετ
  • Έβλεπε άμεσα τα τρέχοντα
    αποτελέσματα
  • Εμφάνιση τελικών αποτελεσμάτων σε άρθρο της iBS

1728

Παραλήπτες

1392

Ψήφισαν

7

Ημέρες Διάρκειας

Yuliana Alexieva

Yuliana Alexieva

Executive Assistant

H αξιολόγηση υλοποιήθηκε πολύ γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Πολλοί πελάτες μας ενθουσιάστηκαν και μας ρώτησαν πως να το κάνουν και αυτοί. Εμείς φυσικά τους προτείναμε το ELVOTE.

Θεόδωρος Λαγκαδινός

Θεόδωρος Λαγκαδινός

Υπεύθυνος Παραγωγής Εταιρικών Ιστοτόπων

Μέσω της αξιολόγησης καταφέραμε να μάθουμε την γνώμη των πελατών για εμάς, και να προβλέψουμε τις ανάγκες τους για το νέο έτος. Ευχαριστούμε πολύ Elvote!! Aνεβάσαμε την εταιρεία μας επίπεδο.

Αποτελέσματα αξιολόγησης Email

 

Καμπάνια Αξιολόγησης 2023

Καμπάνια Αξιολόγησης 2022

Δωρεάν δοκιμαστική ψηφοφορία 

Εγγραφείτε στο ELVOTE και δοκιμάστε όποια διαθέσιμη ψηφοφορία επιθυμείτε. Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και θα δημιουργήσουμε μια ψηφοφορία για εσάς, να την δοκιμάσετε, χωρίς καμία χρέωση. Η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμής θα ισχύει μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022.