Δείγματα αξιολογήσεων μέσω Email

Ζητήστε τη γνώμη των πελατών σας μέσω Email. Αξιολογήστε τι θεωρούν ως προτεραιότητα. Ακούστε τη γνώμη τους.

Πως θα αξιολογούσατε την παροχή υπηρεσιών μας;

Η αξιολόγηση αποστέλλεται άμεσα στο inbox του παραλήπτη μέσω Email, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στη διαδικασία. Αποτελείται από δύο συνολικά ερωτήσεις, δίνοντας τη δυνατότητα την έκφραση των απόψεών του με συνοπτικό τρόπο.

Επιπλέον, τα αποτελέσματα της αξιολόγησης είναι προσβάσιμα για τον αποστολέα και για τον παραλήπτη του email, επιτρέποντας την άμεση ανταλλαγή απόψεων και βελτιώσεων.

Επιδιώκουμε την απόλυτη συμμετοχή και διαφάνεια σε κάθε αξιολόγηση. Εμπλακείτε, εκφράστε τη γνώμη σας, και παρακολουθήστε την εξέλιξη σε πραγματικό χρόνο!

Σας άρεσε αυτό το email;

Η αξιολόγηση αποστέλλεται άμεσα στο inbox μέσω Email, προσφέροντας έναν άνετο και άμεσο τρόπο συμμετοχής. Μοναδικό στοιχείο είναι πως αποτελείται από μία μόνο ερώτηση, καθιστώντας την αξιολόγηση απλή και γρήγορη.

Οι χρήστες έχουν το πλεονέκτημα να δουν το Email και να επιλέξουν την επιθυμητή απάντηση, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης. Τόσο ο παραλήπτης όσο και ο αποστολέας έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα, προσφέροντας πλήρη επισκόπηση και ανταλλαγή απόψεων.

Απλοποιούμε τη διαδικασία αξιολόγησης και δημιουργούμε ένα κοινό χώρο για ανοιχτή και εποικοδομητική συζήτηση.

Δωρεάν δοκιμαστική ψηφοφορία 

Εγγραφείτε στο ELVOTE και δοκιμάστε όποια διαθέσιμη ψηφοφορία επιθυμείτε. Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και θα δημιουργήσουμε μια ψηφοφορία για εσάς, να την δοκιμάσετε, χωρίς καμία χρέωση. Η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμής θα ισχύει μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022.