Ψηφοφορίες Δήμων, Συλλόγων, Πολιτικών Ομάδων

Εάν πέρα απο δημοσκοπήσεις, διαγωνισμούς αναζητείτε εξειδικευμένη λύση ηλεκτρονικής ψηφοφορίας τότε υποβάλετε το αίτημα σας, μέσω της ακόλουθης εξειδικευμένης φόρμας.

Διαγωνισμοί & Αξιολογίσεις

Οι κοινωνικές εκλογές είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή της εταιρείας σας. Θα σας συνοδεύσουμε στη διοργάνωση αυτού του ψηφοδελτίου με μια εύκολη λύση, το ELVOTE, με απόλυτο σεβασμό της νομοθεσίας.

Εκλογές

Η επιτόπια διεξαγωγή εκλογών είναι συχνά περίπλοκη και πολύ δαπανηρή, ειδικά για την ψηφοφορία ομογενών. Το ELVOTE επιτρέπει καλύτερη δημοκρατική εκπροσώπηση και εγγυάται την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

​Εκλογές Σωματείων

Συμμετοχή όλων των μελών μιας οργάνωσης επιτρέποντας, ειδικότερα, τη χρήση ηλεκτρονικής ψηφοφορίας εκτός από την έντυπη ψηφοφορία. Η λύση ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ELVOTE αυξάνει το ποσοστό συμμετοχής ενώ μειώνει το κόστος.

Έρευνες & Διαβουλεύσεις

Ένα ευαίσθητο θέμα μπορεί να οδηγήσει σε μια μη αντιπροσωπευτική έρευνα της πραγματικότητας. Χάρη στο επίπεδο εμπιστευτικότητας του ELVOTE, οι συμμετέχοντες θα έχουν την απαραίτητη εμπιστοσύνη για να εκφράσουν τις ιδέες τους.

​Συναντήσεις Εταιρείας

Η διοργάνωση συνελεύσεων μετόχων ή διευθυντών είναι συχνά ιδιαίτερα απαιτητική. Η λύση ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ELVOTE απλοποιεί τη διαδικασία και επιτρέπει την λήψη αποφάσεων με συμμετέχοντες εξ αποστάσεως και σε διαφορετικές ζώνες ώρας

Δωρεάν δοκιμαστική ψηφοφορία 

Εγγραφείτε στο ELVOTE και δοκιμάστε όποια διαθέσιμη ψηφοφορία επιθυμείτε. Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και θα δημιουργήσουμε μια ψηφοφορία για εσάς, να την δοκιμάσετε, χωρίς καμία χρέωση. Η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμής θα ισχύει μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022.