Διοργάνωση ψηφοφορίας για Καρναβάλι

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση ηλεκτρονικών διαγωνισμών για καρναβάλια Δήμων , Κοινωτήτων, Συλλόγων , Σχολείων. Δώστε τη δυνατότητα στο κοινό να επιλέξει το αγαπημένο του γκρουπ ή άρμα μεσω qr code και εμφανίστε τα τελικά αποτελέσματα σε μεγάλη οθόνη.

Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός

  • Διαγωνισμός ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΖΟΥΜΕ Βίντεο παραστάσεων κουκλοθέατρου
  • Ο ψηφοφόρος ψηφίζει μέσω κάθε τύπου συσκευής
  • Ασφαλής και αδιάκοπη λειτουργία ψηφοφορίας για 1000+ ψηφοφόρους

ELVOTE Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Διοργανώστε Ηλεκτρονικές Ψηφοφορίες , εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα. Η ακεραιότητα της ψηφοφορίας είναι μαθηματικά επαληθεύσιμη και χωρίς καμία προσβολή του απόρρητου. Υποστηρίζονται πολλαπλά είδη ψηφοδελτίων και εκλογικών συστημάτων, όπως ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, ψηφοφορίες με διαφορετικό ψηφοδέλτιο ανά συνδυασμό

Διαγωνισμοί από κάθε τύπου συσκευή

Διοργανώνουμε διαγωνισμούς κοινού για την ψηφοφορία των καλύτερων τραγουδιών, βίντεο και φωτογραφιών. Με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, η συμμετοχή του κοινού ενθαρρύνεται, δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό περιβάλλον.

Διαδικτυακή αξιολόγηση μέσω Email

Προωθήστε διάλογο με τους πελάτες σας μέσω Email, καλώντας τους να μοιραστούν τις προτεραιότητές τους. Αυτή η διαδικασία ενισχύει τη σχέση με τους πελάτες σας προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις που αντικατοπτρίζουν τις ατομικές τους προτιμήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το σύστημα ELVOTE είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που έχουμε αποκτήσει από την επιτυχημένη μέχρι και σήμερα λειτουργία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας σε Βουλή των ΕλλήνωνΔήμο Αθηναίων και σε πολιτικές οργανώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε ζωντανά το σύστημά μας.

Προσφερουμε την πλέον ολοκληρωμένη λύση για την επιτυχή διενέργεια κάθε τύπου ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Ο ετήσιος Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός του ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΖΟΥΜΕ, το καρναβάλι Παραμυθιάς του ηρωικού Δήμου Σουλίου πραγματοποιούν επιτυχώς τους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς video και φωτογραφίας, προσφέροντας πλήρη ικανοποίηση στους συμμετέχοντες τους

Σας ενδιαφέρει η τέλεση ηλεκτρονικών ψηφοφοριών για τον Δήμο, Σύλλογο, Πολιτική Ομάδα;

Εάν πέρα απο δημοσκοπήσεις, διαγωνισμούς αναζητείτε εξειδικευμένη λύση ηλεκτρονικής ψηφοφορίας τότε υποβάλετε το αίτημα σας, μέσω της ακόλουθης εξειδικευμένης φόρμας.

Υποβολή Αιτήματος

Για διοργάνωση ηλεκτρονικών διαγωνισμών σε Δήμους, Κοινότητες, Συλλόγους, Σχολεία, Ομάδες, συμπληρώστε ακόλουθα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Απόλυτα Επιτυχής Εμπειρία Χρήσης της Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας

24/7 Εγγυημένη Υποστήριξη

Παρέχουμε 24/7 τεχνική υποστήριξη και εγγυούμαστε την ορθή και συνεχή λειτουργία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας με όλα τα μέσα επικοινωνίας ώστε να εφαρμόζουμε άμεσα αλλαγές σε ελάχιστο χρόνο.

Απρόσκοπτη Λειτουργία

Στόχος μας είναι πάντοτε η μέγιστη ασφάλεια αλλά και η υψηλότερη απόδοση και αξιοπιστία, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη και ασφαλής λειτουργία όλων των υπηρεσιών, με το μικρότερο δυνατό κόστος σε οικονομικό και ενεργειακό επίπεδο, προς όφελός σας.

Δωρεάν δοκιμαστική ψηφοφορία 

Εγγραφείτε στο ELVOTE και δοκιμάστε όποια διαθέσιμη ψηφοφορία επιθυμείτε. Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και θα δημιουργήσουμε μια ψηφοφορία για εσάς, να την δοκιμάσετε, χωρίς καμία χρέωση. Η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμής θα ισχύει μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022.