Επικοινωνήστε μαζί μας

Το σύστημα ELVOTE είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που έχουμε αποκτήσει από την επιτυχημένη μέχρι και σήμερα λειτουργία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας σε Βουλή των ΕλλήνωνΔήμο Αθηναίων και σε πολιτικές οργανώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε ζωντανά το σύστημά μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30.210.4224.242

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Απόλυτη Ικανοποίηση Χρήσης

24/7 Εγγυημένη Υποστήριξη

Παρέχουμε 24/7 τεχνική υποστήριξη και εγγυούμαστε την ορθή και συνεχή λειτουργία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας με όλα τα μέσα επικοινωνίας ώστε να εφαρμόζουμε άμεσα αλλαγές σε ελάχιστο χρόνο.

Απρόσκοπτη Λειτουργία

Στόχος μας είναι πάντοτε η μέγιστη ασφάλεια αλλά και η υψηλότερη απόδοση και αξιοπιστία, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη και ασφαλής λειτουργία όλων των υπηρεσιών, με το μικρότερο δυνατό κόστος σε οικονομικό και ενεργειακό επίπεδο, προς όφελός σας.

Δωρεάν δοκιμαστική ψηφοφορία 

Εγγραφείτε στο ELVOTE και δοκιμάστε όποια διαθέσιμη ψηφοφορία επιθυμείτε. Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και θα δημιουργήσουμε μια ψηφοφορία για εσάς, να την δοκιμάσετε, χωρίς καμία χρέωση. Η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμής θα ισχύει μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022.