Διαγωνισμοί, Αξιολογήσεις Κοινού

Με ασφαλή τρόπο, εξασφαλίζοντας την μοναδικότητα ψήφου και χωρίς την ανάγκη ύπαρξης διαπιστευτηρίων εισόδου (username-password), ο επισκέπτης ψηφίζει για την επιλογή του, απευθείας απο το κινητό του.

Δώστε το δικαίωμα ψήφου στους επισκέπτες σας. Ενεργοποιήστε τους παρευρισκόμενους να επιβραβεύσουν με την ψήφο τους, να συμμετέχουν

Ιδανικό για Δήμους, Κοινότητες, Συλλόγους και κάθε τύπου Διοργανώσεων.

Δεν απαιτεί την προεγγραφή του ψηφοφόρου. Παρεχεται πλήθος ρυθμίσεων για την προσαρμογή σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ;

 

 • Σκανάρει το QRCODE
 • Ψηφίζει απο το κινητό του
 • Βλέπει άμεσα τα τρέχοντα
  αποτελέσματα
 • Εμφάνιση τελικών αποτελεσμάτων
  στην ιστοσελίδα του καρναβαλιού ή
  και σε όποιον άλλο ιστότοπο
  επιθυμείτε

Έρευνες & Διαβουλεύσεις

Ένα ευαίσθητο θέμα μπορεί να οδηγήσει σε μια μη αντιπροσωπευτική έρευνα της πραγματικότητας. Χάρη στο επίπεδο εμπιστευτικότητας του ELVOTE, οι συμμετέχοντες θα έχουν την απαραίτητη εμπιστοσύνη για να εκφράσουν τις ιδέες τους.

ηλεκτρονικοΙ διαγωνισμοΙ αξιολογησεισ κοινου

Επιτυχεις Διοργανώσεις Διαγωνισμών,

Αξιολογήσεων

Μίλησε απευθείας με έναν ειδικό για την δική σου ψηφοφορία!

Το σύστημα ELVOTE είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που έχουμε αποκτήσει από την επιτυχημένη μέχρι και σήμερα λειτουργία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας σε Βουλή των Ελλήνων, Δήμο Αθηναίων και σε πολιτικές οργανώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε ζωντανά το σύστημά μας.

Δωρεάν δοκιμαστική ψηφοφορία 

Εγγραφείτε στο ELVOTE και δοκιμάστε όποια διαθέσιμη ψηφοφορία επιθυμείτε. Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και θα δημιουργήσουμε μια ψηφοφορία για εσάς, να την δοκιμάσετε, χωρίς καμία χρέωση. Η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμής θα ισχύει μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022.